BookingPresse

Pressemeddelelse

Chapper og Co. har begået deres første CD. Det må betegnes som en særdeles særpræget og usædvanlig udgivelse inden for Dansksproget Rock.

Det er en dobbelt CD, hvor CD 1 er et tilbageblik på en vild, kontrastfyldt, uballanceret, anarkistisk, anakronistisk, syret og ungdommelig jagt på oplevelseri en underlig verden, vi ikke helt forstod midt i 80érnes brændpunkt. Flere af numrene er mere end 20 år gamle. De  forsøges fremført med et humoristisk islæt med tendens til grænseoverskridende platheder. Det er det gamle.

CD 2 er meget anderledes i den forstand, at den forsøger at udtrykke stemninger fra et menneskes indre univers nærmere sjælen. Det at være tilstede i nuet og søge vores egen kraft, autoritet og sande værdier. At forbybe sig ind i tilstande af nærværd, intensitet, dans, meditation, polaritet, bevidsthed, ligeværd og en mere dynamisk energi forståelse af det at være menneske, er noget som vi prøver at nærme os på CD 2 og ved koncerter. Det at turde og tillade at gøre noget nyt. Bryde Mønstre. CD 2`s numre er det nye, de er alle komponeret efter årtusindskiftet.

I CD folderens 16 sider beskrives egoéts trang til oplevelser og underholdning kontra sjælens lyst til fordybelse og proces. Det er en autentisk beretning om en vandring fra egoéts sump, ind i en mere ansvarlig holdning i sjælens og bevidsthedens kraftfulde verden.

Chapper og Co. har eksisteret siden engang først i 80érne, og nyder ved koncerter et dynamisk sammenspil med publikum.

Bandet

Per Hundborg: Bass
Thomas Friss: Trommer
Tommy Lui    : Guitar
Chapper: Didjeridoo, Guitar, Vokal.

Kan bla. opleves på Tante Olga Randers. 5 april, 31 august og 21 december.