BookingPresse

Nyheder


6 September 2007 - Fra PER MØLLER

Fredag d. 31 august spillede vi med Chapper og Co. vores sidste job, det var på Tante Olga i Randers. Jeg havde valgt, at det skulle være sådan, da jeg ikke længere kunne identificere mig med det at være Chapper. Faktisk har jeg aldrig været ham, jeg har bare troet det. Nu er tiden så kommet til, at finde ud af, hvem er jeg så ? At kaste sig ud i at være ingen, er spændende og meget provokerende for egoét. Lige noget for mig.

Figuren Chapper eksisterer jo så ikke mere, det er fortid. EN NY TID VENTER. Historien er blevet fortalt og levet ud.

Cd´en kan stadig købes og historien er værd, at bruge tid på, da der er mange dybder, perspektiv og indsigter i den, for dem der er åbne for den slags. 

Mange tak til Pjalten, Friss og Lui for alle de mange timer vi har tilbragt sammen. Og tak til alle de som har hørt på os, støttet osv.

Da Chapper nu er død, er mit navn fremover Per Møller ( som det nu altid har været ). Fra tid til anden kan man finde mig ved særlige lejligheder spille sammen med de gamle drenge Lars Møller, Lui, og Lars Danielsen i det originale Snotlers. Her er  Blues og den gode Rock i højsædet. For sjov kalder vi det for The Grand Old Original Snotlers. Vi kan spille med NERVE.

Vi startede i 1985 med The Snotlers og spillede i mange år, Jeg tror til ca. 1999. Derefter kom en lang pause på omkring 7 år. Pludselig en dag var vi sammen igen. Kærligheden og respekten for de gamle Blues og Rock´n Roll mestres musik, var større end nogensinde . Vi måtte spille igen. Numrene lå stadig i rygraden.  Vi taler om, at lave en live cd til næste år med de Blues nr. vi aller bedst synes om.

Af andre tiltag kan jeg nævne, at jeg pt. er igang med, at indspille et 2 timers langt sessionsforløb. Dette indeholder fortrinsvis mit ynglings instrument Didjeridoo og en masse gode rytmer, beregnet og velegnet til meditativ bevægelse eller Dynamisk Energibevidsthed. inspirationen kommer fra min lærermester Anne Sophie Jørgensen. Det bliver meget etnisk inspireret. Henrik Koitz er min samarbejdspartner i dette projekt.

At bringe uballanceret levevis til standsning, giver os mennesker muligheden for, at genetablere vores oprindelige og naturlige kraft og bevidsthed. Dette kræver stor vågenhed og ansvarlighed. Det er det jeg vil bruge mit fremtidige liv på.

Kærlig hilsen

Per Møller


4 August 2007 - Fra webmaster

Tilbage på 2. pladsen

Så er vi igen nr 2, og det er da også fint. Vi håber det giver lidt mere air-play, så endnu flere får lyst til at høre vores musik

Send en SMS skriv dktop 2 og send til nr. 1212,
du har fra lørdag kl 14 til søndag kl. 18.


1 August 2007 - Fra Per Møller

Chapper i Radio Randers

På onsdag d. 8/8- 07 fra kl 1510 - 1600 på 104.9 mhz sender Radio Randers et 50 minuters interwiew med Chapper / Per Møller.


29 Juli 2007 - Fra webmaster

Så nåede vi toppen!!

Systemblues nr 1 på  dansktoppen i denne uge!

 
Ja så hoppede vi i den gule førertrøje helt uden brug af nogen form for doping! ( ahh hva - vi faldt jo i gryden som børn!)
 
Og hva gør man så?
 
Jo man lægger sig ganske enkelt forrest i feltet og forsøger at holde positionen og giver de andre baghjul hvis de kommer for tæt på!
 
Og det er her vi har brug for jer til at bære os oppe..
 
 
Send en SMS skriv dktop 1 og send til nr. 1212,
du har fra lørdag kl 14 til søndag kl. 18.

Mange tak for hjælpen, dejligt I er med os!!.
 
Send gerne videre.
 
Hør Systemblues her
 
 


21 Juli 2007 - Fra webmaster

Så er vi nummer 2 på Dansktoppen

Succes, sensation ...

Ja så gjorde vi det. Hvor er det morsomt. Hvem skulle tro, at vi kunne tage 2 pladsen / sølvet på Dansktoppen. Nu må vi gå efter guldet, mindre kan ikke gøre det!

Hjælp os igen ved at stemme på "Systemblues" Du gør
følgende:

Skriv en SMS med teksten dktop 2 og send den til 1212,
senest søndag d. 22. kl. 18.

Mange tak for hjælpen, det her er stort.

Sig det gerne videre.

Husk at du kan høre Systemblues her på siden ...


14 Juli 2007 - Fra webmaster

Systemblues på Dansktoppen

Så røg vi på Dansktoppen som nr 7 idag d. 14 juli med "systemblues". Vi opfordrer alle til at stemme på den. Send "dktop 7" til 1212. Mellem kl. 14 lørdag d. 14. juli og kl 18 søndag d. 15. juli

Hør Systemblues her


7 Juli 2007 - Fra webmaster

Systemblues bobler på dansktoppen

Leif Wivelstad synes vi skal have en chance for at komme på dansktoppen. Hvem skulle have troet det?

Vi opfrodrer alle til at semme på os